


Η Αγγελική Δεληκάρη εξελέγη βουλευτής κουβαλώντας το βαρύ επώνυμο του παππού της Δημάρχου Χρυσούπολης και διαθέτοντας επαρκείς γνώσεις (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια με Γνωστικό Αντικείμενο: Μεσαιωνική Ιστορία των Σλαβικών Λαών, Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) περιμέναμε όλοι ότι θα έδινε μάχη για τα πολλά και συσσωρευμένα προβλήματα της Π.Ε. Καβάλας την οποία και εκπροσωπεί ως 4ο κατά σειρά εκλεγμένο μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Αντ αυτού πέρα από δημόσιες σχέσεις έγινε Πανελλήνια γνωστή όταν έπεσε θύμα χειροδικίας μέσα σε ιερό ναό από πιστή που την κατηγόρησε ως υποκρίτρια γιατί ψήφισε το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Έχει μεγάλη παρουσία σε εκκλησιαστικές τελετές σε ιερούς ναούς σε όλο το Νομό ειδικά σε κηδείες μνημόσυνα και ευχέλαια και αναρωτιέται κάποιος αν πέρα από το κυνήγι των σταυρών γνωρίζει όλους αυτούς τους ανθρώπους τους οποίους συμπαραστέκεται. Κυκλοφορεί μάλιστα και ένα στοίχημα στα γαλάζια πηγαδάκια αν με τον ρυθμό που βρίσκεται σε ιερούς ναούς κινδυνεύει το ρεκόρ του έτερου βουλευτή επίσης της ΝΔ Γιάννη Πασχαλίδη ο οποίος έχει τα πρωτεία.